O machetă cu Superman plonjat în cap a fost adusă în Parlament de ziua votării moțiunii de cenzură. Reacția liberalilor

O machetă cu Superman plonjat în cap a fost adusă în Parlament de ziua votării moțiunii de cenzură. Reacția liberalilor
| Foto: alephnews.ro

Social-democraţii au adus, marți, în Parlament macheta unui Superman care plonjează în cap, în ziua în care este votată moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Este o aluzie la comparația făcută chiar de premier, care se vede Superman în mai multe postări pe Instagram.

„Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moţiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludenţă îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii. Silit de împrejurări, Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat”, a scris Dragoş Benea pe Facebook, potrivit alephnews.ro.

Acesta susţine că totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educaţiei, „despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care „trebuie să o încheiem””.

„După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioţilor săi, Cîţu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o ţară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a mai scris social-democratul pe reţeaua de socializare.

Alina Gorghiu, despre macheta cu Superman care plonjează în cap: Un îndemn clar la violenţă

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că macheta cu Superman care plonjează în cap reprezintă „un îndemn clar la violenţă”.

„Recuzita PSD la plenul de azi. Balta de sânge e o invitaţie, un îndemn clar la violenţă. Apropo de apropierea dintre PSD şi AUR. Bucuria nebunilor va fi azi în plen… dar mai ales după”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu, vicepreşedintele liberalilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza