Nou atac PSD la adresa Guvernului Cîțu: "Au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul!"

Nou atac PSD la adresa Guvernului Cîțu: "Au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul!"
| Foto: Libertatea

PSD îi acuză pe președintele Iohannis și pe premierul Cîțu pentru coruperea procesului de vaccinare anti-Covid din România.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Într-o postare pe Facebook, Partidul Social Democrat susține că în guvernarea „meritocraților”, prioritar în cadrul campaniei de vaccinare nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher. 

„Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esențiali, ci să bage - peste rând - cât mai multe dintre pilele și relațiile lor! De aceea, au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul! Au distrus orice #logică a vaccinării, introducând excepții repetate”, au transmis reprezentanții PSD pe rețeaua socială.

Potrivit Digi24.ro, PSD susține că „marii campioni ai anticorupției”, președintele Iohannis și premierul Cîțu, „au reușit să corupă până și procesul de vaccinare anti-COVID”.

„Ticăloșia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în față”, au mai adăugat reprezentanții PSD.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza