Nicoară vs Boc VIDEO

Nicoară vs Boc VIDEO
Candidatul USL la primăria Cluj, Marius Nicoară, şi-a invitat principalul adversar, pe fostul premier Emil Boc, la o confruntare televizată pentru care, spune el, şi-a pregătit un aresenal special. este vorba de o biblie şi o pereche de cătuşe. În replică, preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat că USL nu are argumente cu care să îi convingă pe clujeni. Realitatea TV Cluj îi invită pe cei doi combatanţi, Marius Nicoară şi Emil Boc, într-o dezbatere electorală televizată care să le permită clujeilor să aleagă cel mai bun candidat pentru primăria Cluj.

Marius Nicoară a afirmat că îşi doreşte o dezbatere faţă în faţă cu candidatul PDL la Primărie, Emil Boc.

"O confruntare directă este binevenită. Eu o aştept cu mare plăcere cu mare interes", a spus Nicoară

Candidatul USL a precizat, însă, că se va prezenta la dezbatere cu o pereche de cătuşe şi o biblie, despre care a spus că sunt simbolurile care îl reprezintă Boc, făcând referire la girul politic dat lui Sorin Apostu şi Radu Bica şi la jurământul strâmb privind necolaborarea cu UDMR. Emil Boc este plecat din ţară, aşa că replica a venit de la preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

"Asistăm la o serie de atacuri virulente prin invocarea jurămintelor pe cărţi sfinte. Această manieră de a se raporta la clujeni, denotă iresponsabilitate şi lipsa unei viziuni clare în ceea ce priveşte dezvoltarea şi modernizarea municipiului Cluj-Napoca şi a judeţului Cluj şi în mod evident lipsa argumentelor sustenabile în vederea obţinerii votului de încredere al clujenilor", declara Daniel Buda într-un comunicat de presă.

Marius Nicoară şi Emil Boc sunt consideraţi, potrivit sondajului de opinie comandat de Ziua de Cluj şi Realitatea TV Cluj, principalii favoriţi ai cursei pentru fotoliul de primar, competiţie în care s-au mai înscris alţi 10 candidaţi. Având în vedere acest lucru, Realitatea TV Cluj îi invită pe cei doi la o dezbatere electorală televizată care să le permită clujenilor să facă cea mai bună alegere.

Reporter: Valentin Mălăescu
Imagine: Ersek Lorant

 

Comenteaza