Breaking news NEW ENTRY în Parlament: AUR, surpriza din exit poll. Ce spune liderul partidului

NEW ENTRY în Parlament: AUR, surpriza din exit poll. Ce spune liderul partidului

”AUR pentru România! O mare victorie pentru români! Prima bătălie câştigată. Luptam acum sa oprim furtul voturilor", a anunţat liderul AUR, George Simion. Alianţa AUR este un partid nou care ar putea trece pragul de 5%, potrivit primelor rezultate exit poll. Liderul George Simion spune că a trebuit să-şi facă campanie pe net.

”AUR pentru România! O mare victorie pentru români! Prima bătălie câştigată. Luptam acum sa oprim furtul voturilor", a anunţat liderul AUR, George Simion. 

Conform Curs Avangard, AUR ar fi obţinut peste 5% la exit-poll. Partidul este unul nou, fondat după alegerile din 2019. 

Partidul Alianţa AUR are ca mesaj unirea cu Basarabia şi apără valori ca libertatea, credinţa, familia. În afară de George Simion şi actorul Mircea Diaconu, altă figură cunoscută este Claudiu Târziu, jurnalistul fiind candidat şi la alegerile locale în 2020 pentru primăria Capitalei, fără succes. 

George Simion a precizat la Marius Tucă Show că nu a fost invitat la televiziuni. „Nu am putut intra la nicio televiziune, am făcut campanie pe net”.

Invitat la Marius Tucă Show, preşedintele AUR, George Simion a vorbit despre alegerile din 6 decembrie, iar prima lege pe care ar da-o fiind la putere ar fi protejarea capitalului român pentru agricultori.

Comenteaza