Moisin ar putea da în judecată liderii TNL Cluj VIDEO

Moisin ar putea da în judecată liderii TNL Cluj VIDEO
Viceprimarul Radu Moisin se gândeşte să îi acţioneze în instanţă pe liderii clujeni ai tinerilor liberali, pentru acuzaţiile aduse de aceştia în privinţa unor aşa-zise "licitaţii trucate".

Într-un comunicat dat publicităţii astăzi, Organizaţia municipală de tineret a PNL Cluj-Napoca i-a cerut viceprimarului Radu Moisin ca până la următoarea şedinţă de Consiliu Local să renunţe la funcţia de viceprimar.

"Singurele fapte de vitejie administrativă prin care s-a remarcat viceprimarul Moisin au fost acelea de a truca licitaţiile pe care le-a condus şi de a desemna câştigătorii indicaţi de şeful PDL Cluj-Napoca, Sorin Apostu", se menţionează în document.

În replică, viceprimarul a spus că asistăm la un atac personal, ofensator. "Afirmaţia cu licitaţiile este extrem de gravă şi mă duce cu gândul inclusiv la o acţiune în instanţă, unde «experţii» în administraţia locală Iuga şi Bîldea, portavocea unor politicieni mai în vârstă din PNL, eşuaţi, să demonstreze ce susţin. În caz contrar, evident, vor răspunde pentru ce susţin", a spus Moisin, pentru ziuadecj.ro.

Viceprimarul a mai spus că atacul respectiv este unul caracteristic de week-end pentru cei doi liberali: "Aceşti domni, Gavrilă Iuga şi Ioan Bîldea, foşti angajaţi ai administraţiei locale, mai exact la Primărie şi Regia de Termoficare, sunt oameni care au fost uitaţi repede de colegii de birou, din cauza activităţii lor şterse".

Citeşte aici ce a cerut TNL în comunicatul de azi.

Comenteaza