Video Modul în care se dezvoltă Clujul, criticat din interiorul PNL. Deputatul Sabin Sărmaș: „Nu poți să-i dai afară pe cei care au făcut orașul ăsta”

Modul în care se dezvoltă Clujul, criticat din interiorul PNL. Deputatul Sabin Sărmaș: „Nu poți să-i dai afară pe cei care au făcut orașul ăsta”
| Foto: Facebook.com/Sabin Sărmaș

Deputatul PNL Cluj Sabin Sărmaș a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj video în care face o radiografie scurtă, dar dură, a orașului condus de colegii săi de partid, adoptând o retorică promovată în ultima vreme de cei de la USR. 

Parlamentarul liberal susține că oamenii din orașul de pe Someș se împart în două categorii: "cei care pot și își permit" și "cei care nu pot și nu își permit". "Nu poți să-i dai afară pe cei care au făcut Clujul ăsta", exclamă deputatul, care are și un sfat pentru conducătorii urbei: "Când tu ai un oraș care se dezvoltă, lasă spațiu tuturor".

Iată curajosul mesaj video al deputatului PNL Sabin Sărmaș: 

Este destul de neobișnuit să vedem un liberal care să aibă curajul să critice modul și direcția în care se dezvoltă municipiului Cluj-Napoca, binecunoscut fief al PNL și oraș condus cu mână forte de primarul Emil Boc.

Sabin Sărmaș nu s-a ferit de cuvinte când a făcut radiografia Clujului anului 2023: 

Clujul se împarte între cei care pot și își permit, și, din păcate, și între cei care nu pot și nu își permit. Și dacă o să mergem în cartiere în anumite zone o să vedem, din păcate, oameni care stau și se uită la bani, gândindu-se dacă să mai pună două roșii în coș. Asta nu e în regulă. Prosperitatea aduce scumpirea vieții dacă devii victima propriului succes. Când tu ai un oraș care se dezvoltă, lasă spațiu tuturor! Și cum faci asta? Dezvoltând orașul pe orizontală, dând posibilități tuturor. Dacă totul pui în centru și spui am 50.000 care își permit să iasă o dată pe săptămână, nu în fiecare seară, și să mănânce în oraș, iar restul să fie sănătoși, să împartă 2 lei de roșii în supermarket. Nu poți să-i dai afară pe cei care au făcut Clujul ăsta, care își vând astăzi apartamentul și se mută în Florești să își ia două...unul îl dau în chirie, iar celălalt îl țin să stea în el și să-și plătească viața de zi cu zi de pe cel dat în chirie, a afirmat deputatul clujean în filmul postat pe rețelele de socializare.

Sabin Sărmaș este deputat pe listele PNL din decembrie 2020. A fost consilier local la Cluj-Napoca, prim-vicepreședinte al PNL Cluj-Napoca și președinte al Autorității pentru Digitalizarea României în timpul Guvernului Orban.

Comenteaza