Ministrul Vasile Dîncu, despre plecarea din Guvern: „Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum”

Ministrul Vasile Dîncu, despre plecarea din Guvern: „Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum”
| Foto: Facebook.com/vasilesebastiandincu

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, afirmă că nu i s-a reproşat nimic cu privire la activitatea sa şi cataloghează drept "fake news" informaţiile privind iminenta sa remaniere. 

"Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici preşedintele, nici Marcel Ciolacu. Ştirile acestea care apar pe surse, fără nicio sursă identificabilă şi care se repetă, când e vorba de ministrul Apărării şi în timpul acestui război hibrid, au o anumită direcţie, au o anumită semnificaţie, pot fi înţelese, pentru că încerci să dai o senzaţie de nesiguranţă, încerci să dai senzaţia că politica este greşită sau că cineva a greşit în sistemul de apărare sau că nu funcţionează apărarea.

Nu am avut nicio discuţie, evident că am discutat şi cu premierul României despre aceste lucruri, nimeni nu a pus vreodată problema unei remanieri în Guvern. Deci nu numai despre mine, dar şi despre altcineva. Nu s-a pus această problemă", a declarat Vasile Dîncu, miercuri seară, potrivit news.ro.

Clujeanul a menţionat că "nimeni nu este bătut în cuie, nimeni nu a dat un concurs pentru funcţia de ministru", arătând că atunci când partidul sau premierul ori şeful statului cere "să laşi locul altuia" este normal să faci acest lucru.

Social-democratul a catalogat drept "un fake news care a funcţionat destul de bine" ideea remanierii sale, spunând că nu îl "emoţionează asemenea ştiri".

Comenteaza