Ministrul Sănătăţii: "Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască"

Ministrul Sănătăţii: "Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască"
| Foto: Captură video Digi24

Vlad Voiculescu, nimeni altul decât ministrul Sănătăţii a recidivat la încălcarea măsurilor antiepidemice: „Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască când e cineva lângă mine”. 

Acesta are deja o altă amedă la activ pentru că nu a purtat mască într-un spațiu închis, mai precis pe holul Parlamentului. Însă, dacă nepurtarea măştii de protecţie în spaţiul închis este un obicei în cazul unor înalţi oficiali ai statului, atunci aceştia nu pot scăpa de acest obicei cu o amendă sau două.

Înaintea conferinței de presă de duminică, susținută chiar la sediul ministerului Sănătăţii, Vlad Voiculescu a stat din nou fără mască, chiar dacă în aceeași încăpere erau mai multe persoane, între care cameramanul oficial și o consilieră.

Din nefericire pentru Voiculescu, momentele premergătoare declarației erau deja transmise în direct, așa că întreg dialogul dintre ministru și consiliera sa, pe tema măștii, mai precis, a absenței ei, a ajuns la jurnaliști. "Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască, când e cineva lângă mine", au fost câteva dintre declaraţiile lui Vlad Voiculescu.

La începutul acestei luni, Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru neputrarea măștii de protecție, la câteva zile după ce ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască pe holul Parlamentului.

Comenteaza