Ministrul Sănătății, după ultimele evenimente: „Nu a fost vreo discuție să-mi ceară cineva demisia din Guvern”

Ministrul Sănătății, după ultimele evenimente: „Nu a fost vreo discuție să-mi ceară cineva demisia din Guvern”
| Foto: hotnews.ro

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, că nu i-a cerut nimeni demisia din funcţie, iar relaţia sa cu premierul Florin Cîţu este una "foarte bună".

„Nu se pune problema. Nici nu a fost vreodată în discuţie ca cineva din Guvern să-mi ceară demisia. Nu mi-a cerut nimeni demisia. Cu domnul Cîţu am o relaţie cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu domnul Cîmpeanu aici de faţă. Sunt pur şi simplu intoxicări de presă", a declarat Voiculescu, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul Educaţiei, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, „ideea că un ministru s-ar certa cu un alt ministru, respectiv că un ministru s-ar certa cu premierul sunt intoxicări de presă".

„Ideea aceasta că o discuţie pe un punct anume, în care fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect sau altuia care impactează viaţa publică - educaţia, sănătatea naţiunii ăsteia, discuţiile sunt absolut necesare într-un cadru cât se poate de formal, de politicos. Asta este tot, dar n-a existat niciodată un conflict sau ceva care să semene măcar a ceartă între oricare doi miniştri, respectiv între un ministru şi premierul ţării din momentul acesta", a susţinut Vlad Voiculescu.

Comenteaza