Video Mesajul primarului cu ocazia Sărbătorilor Pascale: "Avem nevoie de solidaritate. Trebuie să ne gândim și la cei din preajma noastră"

Mesajul primarului cu ocazia Sărbătorilor Pascale: "Avem nevoie de solidaritate. Trebuie să ne gândim și la cei din preajma noastră"

Emil Boc a transmis un mesaj pentru clujeni în Vinerea Mare în care îndeamnă la solidaritate și la deconectarea de la grijile de zi cu zi.

Înaintea Sărbătorilor Pascale, pe care le va petrece alături de familie, primarul a ținut să transmită un mesaj clujenilor. Emil Boc a vorbit despre însemnătatea acestui eveniment și a îndemnat la solidaritate față de cei mai puțin norocoși.

"Le urez tuturor clujenilor, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, să aibă câteva zile liniștite, să se bucure de această sărbătoare a creștinătății.

E o sărbătoare dragă nouă, prin care ajungem să conștientizăm valorile din societate și din viață. Să punem accent pe ceea ce înseamnă și dimensiunea spirituală.

Nu trebuie să uităm că nu suntem singuri, avem nevoie de solidaritate pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie. Trebuie să ne gândim și la cei din preajma noastră și să îi ținem aproape.

Poate fi un moment în care să scoatem firele stresului din priză și să ne gândim și la altceva pentru câteva zile. Să ne încărcăm bateriile pentru a continua cu optimism și poftă de viață. Sărăbători frumoase! Doamne ajută!", a spus Emil Boc la ZIUA Live.

Comenteaza