Mesajul premierului Cîțu, de ziua PNL: „Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal”

Mesajul premierului Cîțu, de ziua PNL: „Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal”
| Foto: zf.ro

Prim-ministrul Florin Cîțu a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Național Liberal.

„La mulţi ani, România liberală! Partidul Naţional Liberal aniversează astăzi 146 de ani de la înfiinţare. Aproape un veac şi jumătate în care PNL a promovat singura soluţie pentru bunăstarea tuturor cetăţenilor: liberalismul. Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal.

Doar liberalismul salvează România, iar românii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie! În 2019, PNL a scăpat ţara de PSD şi şi-a asumat guvernarea într-o perioadă foarte dificilă. Acum, guvernul pe care îl conduc îşi asumă cele mai curajoase reforme liberale. Pentru România urmează o etapă importantă, de creştere economică. Nu există altă soluţie, doar liberalismul. La mulţi ani, PNL”, transmite Florin Cîţu, potrivit Mediafax.

Alina Gorghiu, fost lider al PNL, afirmă: „cu momente mai bune sau mai rele din care liberalii au învăţat că, pentru a schimba în bine o ţară, trebuie să vezi mereu în perspectiv”.

„Să cunoşti şi să respecţi trecutul, dar să ştii că timpurile se schimbă mereu. Iar viitorul poate fi mai bun, poate fi diferit - noi suntem cei care îl alegem. Şi avem mereu posibilitatea de a decide proiectul cel mai potrivit! Timp de 146 de ani, PNL a fost partidul guvernărilor de succes în România!!! A livrat programele şi rezultatele de care românii aveau nevoie pentru a trăi mai bine.

Reţeta a fost mereu aceeaşi: alegerea oamenilor potriviţi pentru guvernare, dialog permanent cu ţările partenere, prezentarea francă în faţa românilor a ideilor liberalismului românesc. Proiectul de perspectivă de acum este PNL2024. Vom prezenta, atunci, românilor, bilanţul celor 4 ani de guvernare care sunt acum la început. Şi proiectul nostru politic prin care vom duce România europeană mai departe”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Comenteaza