Advertorial Mesajul lui Rareș Bogdan, după ce Dragnea a luat-o razna: “Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri”

Mesajul lui Rareș Bogdan, după ce Dragnea a luat-o razna: “Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri”
| Foto: realitatea.net

Șeful PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis, iar răspunsul a venit prompt de la Rareș Bogdan, numărul 1 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

Cu ocazia mitingului organizat de PSD la Târgoviște, Liviu Dragnea a inițiat un nou atac la adresa preșdintelui Iohannis, pe care l-a numit “cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească” și l-a acuzat a promovat ura și dezbinarea între români.

Primulcare i-a răspuns a fost Rareș Bogdan, cel care ocupă prima poziție pe listele PNL, la alegerile europarlamentare din 26 mai.

“Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri!

Un condamnat penal, Dragnea Liviu Nicolae, aude voci, sunete. Zice: „Iohannis face zgomot să acopere sunetul creșterii economice, motoarele de creștere a industriei și agriculturii, ...facem autostrăzi, zornăie banii în buzunare... ” - da, aude cum cresc banii lui și ai camarilei.

Eu un asemenea delir public nu mi-am imaginat că este posibil. Până acum l-am suspectat de ticăloșie, dar acum cred că e și o problemă de siguranță națională. Omul e șeful Camerei Deputaților, șeful politic al jandarmilor și al polițiștilor, și nu are busolă. Nici toate țiglele pe casă.

Nici nu pot să râd, căci a ajuns la limita superioară a penibilului. Știți când aveți proba clară că nu aveți în față un intelectual (unii mai cred că e suficient să fii absolvent de studii superioare)? Când nu există teama de ridicol.

La acest personaj tragic există doar teama de închisoare, este disperat. Vă dați seama cine e la conducerea Guvernului și a Parlamentului? Vă dați seama, normal! Sunt siderat!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Ziua de Cluj, cod mandatar financiar 41190007.

Comenteaza