Manevre în PNL Cluj. Alin Tișe: “Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filială”

Manevre în PNL Cluj. Alin Tișe: “Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filială”
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Președintele Consilului Județean este nemulțumit că liberalii clujeni nu au fost consultați când Adrian Oros a fost numit ministru al Agriculturii peste capul organizației.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Nu îmi amintesc să fi discutat în organizația Cluj susținerea vreunei persoane pentru postul de ministru. Ori să se fi supus la vot.

Supunerea la vot în partid, a nominalizărilor, este o practică democratică, așa cum am fost supuși votului atât eu cât și primarii când am candidat la primării sau consiliul județean.

Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filiala Cluj. Ca și cum partidul acesta este doar al lor.

Așa știu să facă politică, pentru că așa au făcut toată viața și pentru ca altfel nu pot, fiind impotenți politic.

Organizația Cluj, dincolo de faptul că este cea mai performantă din țară, nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!”, a transmis Alin Tișe.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza