Foto Ludovic Orban acuză de la Cluj PNL că "joacă tango cu PSD" / Tișe spune că lui Orban "i s-a umflat capul"

Ludovic Orban acuză de la Cluj PNL că "joacă tango cu PSD" / Tișe spune că lui Orban "i s-a umflat capul"

Ludovic Orban a fost prezent, vineri, la Cluj cu ocazia lansării filialei locale a partidului Forța Dreptei. 

Ludovic Orban a precizat că ultima sa vizită în Cluj i-a lăsat un gust amar.

„Ultima mea venire în Cluj mi-a lăsat un gust amar. Sunt convins că nu asta este ospitalitatea clujeană, ospitalitatea care mi-a fost oferită de niște foști colegi care au încercat să mă umilească. Întotdeauna m-am simțit bine în Cluj și, de-a lungul întregii cariere mele politice, am sprijinit proiectele importante pentru municipiul Cluj-Napoca și pentru județ. Și pe viitor voi rămâne un susținător al acestor proiecte (...). Decizia de a refuza complicitatea cu PSD, care a fost impusă de Iohannis și de alți lideri PNL, este principalul motiv care a stat la baza de a porni această construcție politică”, a afirmat Orban.

De asemenea, acesta a mai spus despre liderii PNL Cluj că "joacă tango cu PSD" și au "predat conducerea treburilor publice către social-democrați". 

La solicitarea ZIUA de CLUJ, Alin Tișe i-a dat replica fostului său coleg de partid, despre care spune că i s-a umflat capul când se afla la conducerea PNL, "cum se umflă la mulți politicieni când ajung foarte sus"

Sunt bucuros că Orban a revenit în Cluj să viziteze orașul și județul. Cred că, dacă ar fi ținut cont de măcar 10% din lucrurile pe care eu i le-am spus de-a lungul timpului, el în calitate de președinte de partid, iar eu în calitate de președinte de consiliu județean, cu siguranță activitatea și cariera lui politică ar fi mers către o altă direcție.

Eu am fost unul dintre puținii care i-am spus tot ce am avut de spus, la început în privat. Abia atunci când am constatat că nu ascultă de nimeni și i se umflă capul cum se umflă la mulți politicieni când ajung foarte sus, am fost nevoit să spun lucrurile public și să-mi asum asta. Mulți s-au ascuns atunci și mi-au dat dreptat apoi.

Cred că trecutul este trecut și fiecare va răspunde pentru actele și vorbele sale, iar, în ceea ce mă privește, eu nu am nimic de reproșat nimănui. Eu nu am de împărțit nimic cu domnul Orban, din contră, pe plan personal suntem în relații amicale, doar că politic am avut păreri și discuții diferite despre viitorul partidului.

Îi doresc să fie sănătos și să ne revedem cu bine când mai vine la Cluj. Îmi pare rău că nu am știut că vine la Cluj că l-aș fi invitat la o cafea. Nu este timp de războaie și de lupte între oamenii politici pentru că nimeni nu mai este interesat despre asta”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Alin Tișe.

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, s-a rezumat să îi ureze "La Mulți Ani" lui Ludovic Orban.

„Știu că zilele acesta a fost ziua dânsului! (Orban a împlinit 59 de ani pe 23 mai - n.red.) Îi urez La mulți ani, cu multă sănătate și multă înțelepciune!”, i-a transmis Daniel Buda.
Comenteaza