Lucrurile au luat-o razna în USR Cluj. Noi dezvăluiri din partid / Președinta Sălcudean spune că își dă demisia

Lucrurile au luat-o razna în USR Cluj. Noi dezvăluiri din partid / Președinta Sălcudean spune că își dă demisia
| Foto: Facebook.com/camelia.salcudean

După plecarea lui Dacian Cioloș din fruntea USR, demisiile din partid, la nivel național sau local, au „curs” neîncetat, fiind înregistrate sute în întreaga țară. Nici filiala de la Cluj n-a fost ocolită de plecări și scandaluri.

Chiar în urmă cu câteva zile, fostul cancelar al premierului Cîțu și fost președinte al PLUS Cluj, Sergiu Hossu, și consilierul local Alexandra Oană au demisionat din forul de conducere local. De asemenea, amintim și „mătrășirea” Manuelei Petrescu de la șefia USR Cluj-Napoca.

Potrivit surselor din interiorul partidului, se pare că motivul acestor demisii este modul în care este condusă filiala județeană de către fostul subprefect Camelia Sălcudean, considerat a fi unul „abuziv”, de unii membri ai partidului.

Deși, în cursul zilei de miercuri, membrii Biroului Filialei Județene USR Cluj au transmis că sunt de partea președintei Camelia Sălcudean, în contextul acuzațiilor care i s-au adus în ultimul timp, o înregistrare a ședinței Biroului Județean USR Cluj scoate la iveală noi dezvăluiri și acuze.

În înregistrare se aude cum fostul subprefect Camelia Sălcudean spune că e pe punctul de a fi concediată de la serviciu și cum își anunță colegii că la următoarea Conferință Județeană urmează să demisioneze din fruntea USR Cluj.

„Eu sunt principala vinovată pentru ce se întâmplă în partid, pentru că eu sunt la conducere. La job sunt aproape să fiu dată afară din cauza la ce s-a spus despre mine. În momentul în care se va face Conferința Județeană, eu îmi voi da demisia. Nu voi mai continua, pentru că am pierdut enorm de mult. Toate se întorc împotriva mea indiferent cât de bine voi face”, a afirmat fostul subprefect.

De asemenea, în aceeași înregistrare, și alți membri ai Biroului Județean au anunțat că vor să demisioneze, sătui de scandalul din ultimele luni.

Conform acelorași surse din interiorul USR Cluj, Sălcudean a mai fost acuzată de unele tranzacții care nu ar fi fost tocmai legale, în timpul campaniei electorale.

Comenteaza