Liviu Dragnea: Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Va lupta alături de mine

Liviu Dragnea: Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Va lupta alături de mine
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat vineri că fostul premier Victor Ponta l-a vizitat joi seara acasă, concluzia vizitei fiind că cei doi vor ''lupta'' împreună.

''Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD şi despre viitor. Va lupta alături de mine şi de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viaţă mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!'', a scris Dragnea vineri seara pe Facebook.

Postarea vine după ce social-democraţii au acuzat vineri Partidul România Unită (PRU) că ''ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD'' printr-o campanie adresată celor din baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014.

''Observând entuziasmul cu care PRU a demarat o campanie de comunicare, prin intermediul telefoniei mobile şi a internetului, doresc să lansez un îndemn călduros către conducerea PRU şi către cei care execută această campanie de comunicare, să respecte legea referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi să folosească cu atenţie baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014. Faptul că am primit semnale de la mai mulţi tineri simpatizanţi şi susţinători ai PSD referitor la mesajele primite în ultimul timp din partea Partidului România Unită, mă face să solicit public ca această campanie de comunicare electronică care ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD să ia sfârşit'', a transmis liderul TSD, Gabriel Petrea, prin intermediul unui comunicat de presă.

În replică, preşedintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, în replică la acuzaţiile aduse de PSD, că oameni care au lucrat cu Victor Ponta s-au alăturat PRU şi îşi sună colaboratorii din campania prezidenţială a lui Victor Ponta să îi invite să lucreze din nou pentru acesta.

Totodată, preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a făcut joi un apel la omologii săi de la PSD şi ALDE pentru a se alătura demersului de demitere a Guvernului Cioloş pe care formaţiunea sa intenţionează să-l demareze săptămâna viitoare, acuzându-i totodată că ''mimează opoziţia'' şi afirmând că Victor Ponta susţine demersul.

 

 

Comenteaza