Liviu Dragnea, noi atacuri la adresa președintelui: ”Toți lacheii lui Iohannis au un singur scop, să mintă, să înjure, să stimuleze ura”

Liviu Dragnea, noi atacuri la adresa președintelui: ”Toți lacheii lui Iohannis au un singur scop, să mintă, să înjure, să stimuleze ura”
| Foto: realitatea.net

Liviu Dragnea își continuă turneul electoral. Astăzi șeful PSD a ajuns la Târgu-Jiu.

Dragnea și-a continuat duminică turneul în filialele județene și atacurile la adresa președintelui și a opoziției, vorbind despre un sistem ocult sau despre lacheii lui Iohannis, care au un singur scop - să stimuleze ura. De asemenea, el s-a plâns că deconteză tot și că îi sunt hăituiți copiii și "fata" cu care trăiește și pe care o iubește.

După ce cu o zi în urmă a fost la Reșița, Liviu Dragnea a mers duminică la Târgu Jiu, la Conferința județeană de alegeri a PSD Gorj, la eveniment aflându-se și Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

În discursul său, Dragnea și-a continuat atacul la adresa președintelui și a opoziției, susținând că "ei vor ca românii să trăiescă rău pentru a fi nervoși și supărați ca să poată pune semințele urii mult mai ușor".

"Au țipat când am mărit salariile, pensiile, au spus că de fapt pensiile scad. De ce își urăsc acești oameni conaționalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni este PSD. Ei au caștigat prin dezbinare și prin ură", a declarat Dragnea.

Continuând atacurile, în fața unei săli pline, liderul PSD a susținut că "toții lacheii lui Iohannis au un singur scop- să mintă, să înjure și să stimuleze ura, pentru ca aRomânia să fie un stat dezbinat".

El le-a mai spsus membrilor PSD că s-a "obișnuit să deconteze tot" și să îi fie hăituită familia: "Nu e usor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiesc și pe care o iubesc".

Președintele PSD a mai spus că nu a renunțat la proiectul ce vizează descentralizare.

"Unii spun că deciziile se iau la București. Habar n-au. Asta spun cei care nu și cunosc țara, cei crescuți în eprubete politici și laboratoare. Nu știu că viața e la Giurgiu, Botoșani, Bistrița, unde trăiesc oaenni. Am muncit mult cu Vasile Dâncu în 2013 să descentralizăm România. Am avut piedicile întregului sistem. Nu am renunțat la proiect, trebuie să ducă decizia și mai aproape de cocomunități. Nimeni din acest sistem ocult nu vrea acest lucru, el vrea toți banii și decizia la București. Iar comunitățile locale să stea cu mâna întinsă", a declarat Liviu Dragnea.

Sâmbătă, Liviu Dragnea a mers la Reșița, acolo unde a fost primit cu cătușe și o tavă cu rahat turcesc. Azi a ajuns în Gorj, la Târgu-Jiu.

Pentru a evita protestele, nu și-a mai făcut public programul. În plus, a intrat prin spate în cortul de nunți pregătit de social-democrații locali.

”A văzut ieri cătușele și l-au lăsat nervii”, a spus Victor Ponta.

Acesta susține că a aflat că duminică, la Târgu Jiu, Liviu Dragnea a fost băgat prin spate, cu o oră și jumătate înainte, în sala unde se ține conferința PSD.

„Nu știu ce a făcut cu o oră și jumătate înainte, probabil că a stat în baie. A stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii”, a comentat liderul Pro România.

„Dacă dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă”, a spus Victor Ponta.

Comenteaza