News alert Liviu Alexa rămâne în conducerea PSD Cluj. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Liviu Alexa rămâne în conducerea PSD Cluj. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul şedinţei CEx de marţi, că Liviu Alexa rămâne în coducerea organizaţiei Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Domnul Liviu Alexa face parte în continuare din conducerea PSD Cluj. Acolo a fost numit un coordonator, domnul Gheroghe Şimon. El a mai răspuns de judeţul Cluj la alegerile europarlamentare. Existau anumite tensiuni între conducerea actuală a organizaţiei şi parlamentarii de Cluj. Sunt ferm convins, ca ţi data trecută, cu chibzuinţa ardelenească a colegului meu, domnului Şimon, lucrurile vor intra într-o normalitate şi în acea organizaţie vor fi alegeri corecte, libere şi aşteptate de membrii PSD", a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Declaraţiile au fost distribuite pe pagina de Facebook a PSD Cluj, alături de poziţia preşedintelui Liviu Alexa.

"Nu am fost demis din functia de presedinte al PSD Cluj, cum gresit s-a speculat in presa. Decizia presedintelui Marcel Ciolacu este una corecta, avem nevoie de un arbitru neutru care sa coordoneze alegerile judetene. Domnul Gheorghe Simon este o alegere binevenita pentru ca stie Clujul si situatia de aici, are si experienta excelenta de negociator. Nu stiu despre ce parlamentari clujeni este vorba, banuiesc ca despre Nasra si Itu vorbeste domnul presedinte Ciolacu, astept dovezi de la domnul Simon ca ei sunt membri PSD. Pana una alta, la alegerile ce urmeaza sa aiba loc, VOI CANDIDA negresit, alaturi de echipa mea compusa din Adrian Mladinoiu, Mihai Mocanu si Anca Ciubancan", a declarat, la rândul său, Liviu Alexa.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza