Liderul PSD Cluj a urmărit calificarea României la EURO 2024 într-o companie selectă

Liderul PSD Cluj a urmărit calificarea României la EURO 2024 într-o companie selectă
| Foto: captură Digisport

Senatorul clujean Vasile Dîncu a vizionat meciul României cu Elveția din loja VIP-urilor de pe Arena Națională. A stat, printre alții, lângă președintele FRF Răzvan Burleanu și lângă tatăl selecționerului Edi Iordănescu, fostul mare antrenor Anghel Iordănescu.

Din loja personalităților îi mai putem remarca pe fostul internațional Miodrag Belodedici, șefa Agenției Naționale pentru Sport, fosta mare canotoare Elisabeta Lipă, legenda scrimei românești Mihai Covaliu, dar și „mâna dreaptă” a șefului de la FRF, Mihai Stoichiță.

Un alt detaliu interesant este că exact lângă președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a stat un lider important al PNL, secretarul General al Partidului, fostul ministru de Interne, Lucian Bode.

VIP-urile au cântat imnul țării cu patos, iar mai apoi au trăit fazele importante ale meciului cu sufletul la gură. Imediat după fluierul final al partidei, aceștia au „explodat” de bucurie și s-au luat în brațe.

Vasile Dîncu nu a fost singurul politician prezent la meciul tricolorilor. De la eveniment n-au lipsit nici președinții celor două partide aflate la guvernare, Ciolacu - PSD și Ciucă - PNL.

Legăturile dintre Dîncu și șeful FRF

Clujeanul Vasile Dîncu este un politcian cu multiple conexiuni în lumea fotbalului și unul dintre prietenii apropiați ai lui Răzvan Burleanu. S-a vorbit chiar de implicarea politicianului în succesele ultimilor ani de la CFR Cluj, dar și de faptul că a jucat un rol important în alegerea lui Burleanu în fruntea Federației Române de Fotbal, în 2014.

Președintele interimar al PSD Cluj a ținut să-i transmită un mesaj lui Răzvan Burleanu, la scurt timp după ce naționala a obținut biletele pentru Campionatul European din Germania.

Dîncu a scris în postarea sa despre meritele pe care Burleanu le-ar avea în calificarea la EURO și a amintit ironic și de valul de contestatari ai Federației:

România intră în Schengenul fotbalistic! 

Există cârcotași care nici acum nu ştiu să se bucure, altii zâmbesc strâmb și strepezit. Interesele de gașcă și blocarea în proiecte de mici balcanisme nu pot însă umbri o mare victorie a perseverenței, bunului simț și strategiei.

Viziunea pe care a adus-o Rǎzvan Burleanu și echipa sa a mers înainte aducând o nouă generație de fotbaliști în zona performanței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ şi înjurături nedrepte, nu doar critici, uneori meritate. Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum”, este o parte din mesajul subtil transmis de fostul ministru al Apărării.

Comenteaza