Video Liderul PNL Cluj, despre discursul mobilizator al lui Nicolae Ciucă: „Același lucru îl transmit și eu la ședințele noastre”

Liderul PNL Cluj, despre discursul mobilizator al lui Nicolae Ciucă: „Același lucru îl transmit și eu la ședințele noastre”
| Foto: Facebook.com/MEPDanielBuda

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a spus liberalilor, miercuri, în ședința Biroului Politic Național, că de modul în care se va organiza partidul pentru alegerile din acest an depinde supraviețuirea formațiunii.

„Legat de organizarea pentru alegeri. Vor fi aspecte pe care le vom aborda și detalia, aspecte ce țin de organizarea internă. Tot ce va însemna reușita noastră în alegeri depinde de organizare și atitudine. Din perspectiva mea, echipei de campanie, putem spune că avem capacitatea sa ne organizăm și avem potențial în alegeri. Și cred foarte tare că atitudinea va conta enorm. De aceea va spun deschis: Fraților, ori ne ridicăm și câștigăm toți. Ori pierdem și pierdem toți. Nu există altă finalitate la ce facem aici”, a transmis Nicolae Ciucă, în cadrul ședinței PNL.

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a afirmat, la ZIUA LIVE, că un discurs asemănător are și el în ședințele organizației județene.

Și eu sunt președinte de organizație. Același discurs îl am și eu la fiecare ședință pe care o avem la Cluj. Ideea este în felul următor: ori câștigăm toți, ori nu câștigăm niciunul. Este vorba de echipa care trebuie să se implice în campania electorală și în ceea ce înseamnă tot acest proces.

Să nu creadă cineva că alegerile se câștigă doar din campania electorală. Ele se câștigă muncind în fiecare zi, așa cum face domnul Boc, domnul Tișe, domnul Flutur sau alții. În logica aceasta a fost făcută afirmația domnului Ciucă. Vă spun că și eu aproape aceleași cuvinte le folosesc la încheierea fiecărei ședințe.

Nu uitați că suntem o echipă. Doar împreună putem câștiga. Câștigul unuia este câștigul celuilalt, adică este câștigul echipei. Lucrurile sunt clare. Nu a fost o chestiune de delăsare în interioriul partidului sau ceva de genul. Nici vorbă. Partidul este mobilizat”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Comenteaza