Liderii PNL, îngrijorați de scindarea partidului. Ce funcție i-a fost propusă lui Florin Cîțu

Liderii PNL, îngrijorați de scindarea partidului. Ce funcție i-a fost propusă lui Florin Cîțu
| Foto: digi24.ro

Dacă Nicolae Ciucă va fi premier într-un guvern cu PSD, liderii PNL discută scenarii care să nu ducă la scindarea partidului şi îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice din rândul liberalilor. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Mai mulţi lideri PNL sunt nemulţumiţi de posibilitatea unui guvern PNL - PSD şi sunt speriaţi de scindarea partidului dacă Nicolae Ciucă va fi premier în Guvernul format cu PSD.

Astfel, surse liberale spun că în acest scenariu, liderii îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului.

După ultimele nemulţumiri din PNL pentru un posibil Guvern cu PSD, cu Nicolae Ciucă să fie premier, liberalii discută despre un scenariu nou, care să nu scindeze partidul, mai ales că în presă au apărut informaţii că preşedintele Klaus Iohannis ar fi sunat anumiţi lideri PNL, iar cel mai probabil PNL se va îndrepta spre un Guvern cu PSD. În plus, liderii respectivi s-ar fi şi laudat în partid cu telefonul primit de la preşedinte.

„Dacă va fi un Guvern cu PSD, iar Ciuca premier, atunci Florin Cîţu ar trebui să fie preşedintele Senatului”, susţin liberalii din partid, potrivit surselor citate.

Florin Cîţu nu şi-a exprimat vreo opinie deocamdată, după discuţiile tensionate cu liderii din teritoriu.

În PNL este luat în calcul ca Florin Cîţu să rămână doar preşedintele PNL, dacă nu va fi la Senat, dar asta va genera nemulţumire în partid, mai spun sursele citate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza