Lider PSD înainte de CExN: Exceptând trei voturi din zona Transilvaniei, restul sunt pro Dragnea

Lider PSD înainte de CExN: Exceptând trei voturi din zona Transilvaniei, restul sunt pro Dragnea

Doina Pană, vicepreşedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, a afirmat vineri că majoritatea organizaţiilor judeţene din zona Transilvaniei, cu trei excepţii, şi-au exprimat susţinerea faţă de preşedintele Liviu Dragnea.

Deputatul social-democrat Doina Pană a afirmat vineri că PSD va "ieşi întărit" în urma reuniunii Comitetului Executiv Naţional, Guvernul "şi-a făcut treaba", iar majoritatea organizaţiilor judeţene ale partidului din Transilvania şi-au exprimat susţinerea faţă de preşedintele Liviu Dragnea.

"Atât timp cât Parlamentul şi-a făcut treaba prin legislaţie grea scoasă, şi nu mă refer numai la Legile Justiţiei, mă refer la Legea offshore, la parteneriatul public-privat, care să dea drumul la investiţii, lucruri foarte greu de scos. Atât timp cât Guvernul îşi face treaba, ce ne-a apucat?", a declarat Pană, la Palatul Parlamentului înaintea şedinţei conducerii PSD.

Ea a susţinut că majoritatea organizaţiilor PSD din Transilvania şi-au exprimat susţinerea faţă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, existând doar trei excepţii care au votat contrariul.

"Eu sunt convinsă că există foarte multă înţelepciune în acest partid, sunt convinsă că astăzi vom sta câte ore este nevoie încât fiecare să îşi spună părerea şi fiecare să audă nişte răspunsuri. (...) Sunt convinsă că fiecare parlamentar care a a venit în Parlament este conştient că nu a venit că el este frumos şi deştept, ci că a primit un mandat din partea unui număr mare de alegători, în faţa cărora să se poată uita în ochi", a adăugat Pană.

În opinia sa, nu este "uşor de lucrat" cu Liviu Dragnea, dar nu trebuie ignorat faptul că PSD, sub conducerea acestuia, a reuşit să câştige alegerile "zdrobitor".

"Eu zic că ce nu te omoară te întăreşte şi cred că partidul va ieşi întărit, chiar dacă unii vor avea nemulţumiri. (...) Credeţi că de 14 ani de când sunt membru PSD eu nu am avut nemulţumiri?", a completat Doina Pană.

Potrivit acesteia, ar fi urmat să aibă loc un Comitet Executiv al partidului în care să se decidă o remaniere guvernamentală, după o evaluare pe care ar fi trebuit să o facă premierul Viorica Dăncilă.

Comenteaza