Liberalii nu pierd vremea. Se pregătesc de intrarea în tranşee

Liberalii nu pierd vremea. Se pregătesc de intrarea în tranşee
Liberalii clujeni nu au timp să sărbătorească rezultatele obţinute în judeţ. Au început deja să-şi pregătească strategia pentru al doilea tur de scrutin, unde consideră că bătălia se va relua de la început.

Vicepreşedintele PNL, senatorul Alin Tişe, apreciază că meciul dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis  reîncepe de la scorul de 0-0. "A fost o victorie de etapă doar pentru Victor Ponta. Practic au fost doar calficările, meciul începe de la 0-0. Nu a fost şi nu este o confruntare între doi oameni, ci între două sisteme. Unul comunist totalitar şi unul democratic euro-atlantic", a declarat Tişe.

La rândul său, preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, susţine că liberalii s-au întors deja în tranşee. "Mulţumesc clujenilor care au dat un vot responsabil, un vot care ne onorează, dar ne şi responsabilizează. Clujenii au demostrat încă odată că votul este mai tare ca glonţul. La nivel naţional Victor Ponta a câştigat doar o bătălie, nu şi războiul. De astăzi ne întoarcem în tranşeele campaniei electorale", a afirmat acesta.

El a mai precizat că PNL va formula o plângere penală împotriva lui Victor Ponta, pentru îngrădirea dreptului de vot al românilor, şi îi cere demisia prefectului Gheorghhe Vuşcan pentru proasta organizare a alegerilor din judeţul Cluj.

Comenteaza