Kelemen Hunor: Evenimentele din ultima săptămână vor avea consecințe foarte serioase

Kelemen Hunor: Evenimentele din ultima săptămână vor avea consecințe foarte serioase
Kelemen Hunor a declarat, sâmbătă, la Cluj, că evenimentele din ultima săptămână pot să schimbe radical relațiile politice din țară.

"Evenimentele din ultima săptămână, ne place sau nu ne place, pot să schimbe radical relațiile politice din această țară. Trebuie să înțelegem și să vedem aceste lucruri în mod foarte clar. Cu toții trebuie să înțelegem acest lucru, mai ales aceia care se ocupă zi de zi, ca profesie, de aceste lucruri. Trebuie să înțelegem că aceste lucruri au avut niște preliminarii, niște antecedente și putem să anticipăm de pe acum că aceste evenimente vor avea consecințe foarte serioase", a declarat Kelemen Hunor, de la tribuna Consiliului Reprezentanților Unionali, întrunit sâmbătă la Cluj.

Hunor a precizat că România va începe o nouă etapă, iar societatea, care în ultimele zile a reacționat nervos, are nevoie de o schimbare de paradigmă. "Este vorba despre acei nervi care se exprimă, acei oameni au ieșit în stradă, sunt oameni revoltați și acele sentimente de revoltă pot foarte ușor să degenereze și totul se pare a fi, din această prismă, alb sau negru. Acest lucru nu este bine, nu putem clădi o societate pe aceste sentimente. Trebuie să sprijinim acele sentimente bune care urmează să schimbe în bine societatea. Trebuie să muncim pentru a face din România și societatea românească una mai bună", a explicat liderul UDMR. Aceasta a mai explicat că solițiile pentru criza socială și guvernamentală izbucnită în ultima săptămână trebuie să țină cont de doleanțele, nemulțumirile și așteptările societății.

 

Comenteaza