Iohannis: "Oamenii au ieșit în stradă pentru că sunt nemulțumiți". Mesajul președintelui pentru protestatari

Iohannis: "Oamenii au ieșit în stradă pentru că sunt nemulțumiți". Mesajul președintelui pentru protestatari

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Blaj, că este importantă atitudinea civică a românilor pentru a-i "readuce pe guvernanţi cu picioarele pe pământ".

"Oamenii sunt în stradă pentru că sunt nemulţumiţi, iar mesajul meu pentru ei este foarte clar: este importantă atitudinea civică pentru a-i readuce pe aceşti guvernanţi cu picioarele pe pământ", a precizat preşedintele Iohannis.

"Am impresia de multe ori că ne afundăm, aşa, într-o gaură de antieuropenism, de diletantism, de populism din care o să ieşim din ce în ce mai greu", a completat şeful statului.

Klaus Iohannis vizitează sâmbătă municipiul Blaj, judeţul Alba, unde participă la dezbaterea "Blaj 1848-2018: conştiinţă naţională şi destin european" şi va fi prezent la ceremoniile de reinaugurare a Palatului Cultural din Blaj, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a depus o coroană de flori la monumentul „Gloria” de pe Câmpia Libertăţii, cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la Adunarea Naţională de la Blaj din 3/15 mai 1848.

Comenteaza