Iohannis îşi face echipa de consilieri. Vezi cine ar putea fi noul şef al Cancelariei Prezidențiale

Iohannis îşi face echipa de consilieri. Vezi cine ar putea fi noul şef al Cancelariei Prezidențiale
Klaus Iohannis a ales persoana care urmează să ocupe funcţia de şef al cancelariei prezidenţiale.

 

 

Liberalul Dan Mihalache se află printre puţinele nume vehiculate pe lista sigură a consilierilor care îl vor însoţi pe Klaus Iohannis la Cotroceni, scrie evz.ro.

Cel mai probabil, potrivit unor surse liberale, el va fi șeful cancelariei prezidențiale. Acesta a confirmat informația pentru EvZ.

Contactat de ZIUA de CLUJ, Dan Mihalache a declarat: "Deocamdată suntem o echipă care lucrăm în jurul preşedinteleui Iohannis. Numirile le va anunţa dânsul. Atât vă pot spune acum".

Dan Mihalache a lucrat în echipa de campanie a lui Klaus Iohannis.

Mihalache este Secretar General Adjunct al PNL şi şef al Departamentului de Analiză Politică şi Comunicare al partidului.

Interesant este faptul că Dan Mihalache a fost cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu, fiind în 2010 consilierul politic al acestuia, pe vremea când Antonescu era preşedinte al PNL.

De altfel, Mihalache l-a urmat pe Crin Antonescu şi la Senat, după ce fostul preşedinte al PNL a ocupat a doua funcţie în stat. Mihalache a fost secretar general al Senatului, de unde a plecat după ce Crin Antonescu şi-a dat demisia din funcţie, în martie 2014.

 

 

 

Comenteaza