Ioan Oleleu, vicepreședinte NSVSA

Ioan Oleleu, vicepreședinte NSVSA

Ioan Oleleu, fost director al DSVSA Cluj și vicepreședinte al CJ Cluj din partea PSD, a fost numit vicepreședinte NSVSA – Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. 

Joi, 17 martie 2022, primul-ministru Nicolae Ciucă a luat decizia numirii lui Ioan Oleleu în funcția de vicepreședinte al ANSVSA – Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, cu rang de secretar de stat. Oleleu îl înlocuiește pe Mihai Ponea, care se va întoarce la DSVSA Vaslui.

Originar din comuna Beliș, județul Cluj,Oleleu este fost consilier județean, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj în perioada 2012-2016 (USL) și fost secretar executiv al PSD Cluj. A fost director al DSVSA Cluj, iar în prezent ocupa funcția de director adjunct. Mai mult de 12 luni, acesta a stat în concediu medical. 

În acest moment, ANSVSA este condusă de președintele Alexandru Bociu, de vicepreședinții Csutak Nagy Laszlo, Dănuț Păle și Ioan Oleleu, și de secretarul general Stelian Caramitru.

Comenteaza