Înfrângere pentru PSD! Moțiunea împotriva ministrului clujean al Agriculturii a fost respinsă

Înfrângere pentru PSD! Moțiunea împotriva ministrului clujean al Agriculturii a fost respinsă
| Foto: news.ro

Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, a fost respinsă, miercuri, în Camera Deputaţilor. 115 deputaţi au votat „pentru” şi 166 au votat „împotriva” moţiunii.

Miercuri, din 283 de deputaţi prezenţi, au votat „pentru” 115 şi „împotriva” moţiunii au votat 166. Doi parlamentari nu au votat. Adrian Ionuţ Chesnoiu, de la PSD, a transmis, după ce moţiunea a fost respinsă, că este dezamăgit de faptul că AUR nu a fost alături de social-democraţi la votul pe moţiunea împotriva ministrului Adrian Oros.

„Ruşine! Din păcate, cei de la AUR ar fi trebuit să fie în sală să dăm jos cel prost ministru al Agriculturii din ultimii 30 de ani. (...) Plătiţi despăgubirile, plătiţi motorina! Fermierii au nevoie de sprijin, nu de poveşti şi de voturi inutile”, a spus deputatul PSD, potrivit Mediafax.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros a fost depusă de PSD. Social-democraţii au considerat că există un pericol real în ceea ce priveşte securitatea alimentară.

„Pericolul asupra securităţii alimentare a României în acest moment este unul real. Vă reamintesc că România nu mai produce pesticide, îngrăşăminte sau seminţe. Vedem că, în continuare, nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele româneşti şi autohtone, atât tradiţionale, cât şi cele produse cu materie primă chiar importată, nu vedem un program coerent în acest moment din partea Ministerului Agriculturii”, a precizat Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Comenteaza