Înfrângere pentru Cristian Diaconescu! Instanța a decis că Eugen Tomac este președintele PMP

Înfrângere pentru Cristian Diaconescu! Instanța a decis că Eugen Tomac este președintele PMP
| Foto: stirileprotv.ro

Tribunalul București a decis că europarlamentarul Eugen Tomac este oficial președintele Partidului Mișcarea Populară, iar Congresul în cadrul căruia acesta a fost ales s-a desfășurat statutar. Cristian Diaconescu nu se lasă și anunță că va ataca această decizie în instanță.

”Tip solutie: Încheiere

Solutia pe scurt: Înaintează cererea formulată de petentul Partidul Mişcarea Populară către Prim-Grefierul Tribunalului Bucureşti, în vederea înregistrării în Registrul partidelor politice a documentelor atestând desfăşurarea Congresului Partidului Mişcarea Populară din data de 19.02.2022. Respinge ca inadmisibile cererile de intervenţie în nume propriu. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 22.06.2022, scrie stiripesurse.ro.

 Document: Încheiere de şedinţă 22.06.2022”, arată încheierea Tribunalului București.

Cristian Diaconescu nu cedează și anunță pe pagina sa de Facebook că va ataca această decizie.

”Dragi colegi,

Încheierea instanței NU produce efecte în sensul validării congresului sau al modificării mențiunilor din Registrul Partidelor.

Aceasta va fi atacată atât din perspectiva fondului, cât și a soluției de respingere a cererilor de intervenție.

Cu atât mai mult cu cât există două dosare al căror obiect vizează organizarea si desfășurarea așa zisului congres din data de 19.02.2022.

Nu vă încredeți în mesajele care distorsionează adevărul.

Nu există un alt președinte al Partidului.

CRISTIAN DIACONESCU

Președintele PMP”, scrie Cristian Diaconescu.

Comenteaza