Incredibil: Tarom ar fi deviat un zbor pentru a lua patru europarlamentari români din Strasbourg

Incredibil: Tarom ar fi deviat un zbor pentru a lua patru europarlamentari români din Strasbourg

O cursă a companiei de stat Tarom de la Bruxelles la Bucureşti ar fi fost deviată pentru a lua cel puţin patru europarlamentari români de la Strasbourg, scrie publicaţia Politico.

"A fost o săptămână lungă la Strasbourg, iar pentru europarlamentarii români este un drum lung până acasă", scrie publicaţia POLITICO, care susține că Tarom și-a deviat una dintre cursele regulate Bruxelles – București prin Strasbourg pentru a lua europarlamentari români care se întorceau de la sediul Parlamentului European.

"Din fericire pentru ei, compania aeriană de stat Tarom a fost dispusă să devieze unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București prin orașul francez pentru a-i lua pentru ultima sesiune înainte de Crăciun", relatează Josh Posaner.

Potrivit jurnaliștilor de la POLITICO, un posesor de bilet civil a declarat că a fost informat în avans despre schimbarea itinerariului, cu explicaţia din partea serviciului clienţi că aceasta a venit "la cererea eurodeputaţilor români". Călătorul a observat cel puţin patru europarlamentari urcând în zborul RO374 când acesta a ajuns la Strasbourg joi seara târziu. 

Comenteaza