Început timid, final în forţă pentru campania electorală, la Cluj VIDEO

Început timid, final în forţă pentru campania electorală, la Cluj VIDEO
Dacă în urmă cu o lună campania electorală începea timid la Cluj, ea se termină în forţă. Principalele partide au desfăşurat astăzi acţiuni electorale în toate cartierele din oraş, în principal cu scopul de a-i motiva pe clujeni să iasă la vot.

Politicienii au profitat din plin de ultima zi de campanie pentru a face o ultimă încercare de a-i convinge pe clujeni să îi voteze.

PSD Cluj a scos astăzi în stradă peste 500 de membri, pentru diverse acţiuni electorale.

"Si in aceasta ultima zi de campanie electorala 500 de membri ai PSD CLuj s-au intalnit cu cetatenii in centrul orasului. In general am incercat sa le explicam cetatenilor care sunt avantajele pentru care ar trebui sa voteze un partid si o lista care sustine cresterea economica si nu austeritate", a declarat Horia Nasra.

În această campanie, PNL s-a axat mai mult pe comunicarea directă cu oamenii. Pentru ultima zi, liberalii au pregătit o întâlnire cu simpatizanţii.

"O sa avem de organizat o intalnire in zona centrala cu toti membrii si simpatizantii partidului si o sa stam in strada de vorba cu oamenii, sa le explicam ca e foarte important sa mearga duminica la vot pentru ca iar se estimeaza o prezenta mica iar sondajele spun ca multi vor sta acasa", a spus si Ioan Bîldea.

Democrat-liberalii au profitat din plin de ultimele ore de campanie şi au pregătit mai multe acţiuni electorale. Responsabilii de campanie au plecat de la sediul central încărcaţi cu pliante, pe care le-au împărţit clujenilor.

"Fiind ultima zi am incercat sa apasam pedala de acceleratie si sa profitam de timpul care a mai ramas pentru campania electorala. Avem actiunile obisnuite pe care le facem de la 3 si jumatate la 6 jumatate avem actiunile la corturile din cartiere si din centru , pe urma actiunile de door to door", a explicat Ovidiu Capmean.

PMP a împânzit în ultimele zile centrul oraşului cu afişe lipite ilegal, iar pentru ultima zi de campanie "popularii" lui Traian Băsescu s-au pregătit cu şi mai mult pliante şi afişe.

"Vrem sa ne definitivam oamenii care vor sta in sectiile de vot, avem echipe de tineri care sunt pe teren si care impart in casutele postale prin care indemnam lumea sa mearga la vot. eu vreau sa adresez un indemn oamenilor sa mearga la vot indiferent cu cine voteaza sa mearga la vot", spune si Marius Craciun.

Alegerile pentru Parlamentul European au loc duminică, 25 mai.

 

Comenteaza