Îi pregătește PSD o surpriză lui Emil Boc? „Dâncu îl poate învinge!"

Îi pregătește PSD o surpriză lui Emil Boc? „Dâncu îl poate învinge!"

Profesorul Vasile Dâncu a fost numit ieri la șefia Consiliului Național al PSD, iar voci din partid îl propun deja drept candidat al lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca.

După ce profesorul Dâncu s-a întors ieri în "politica mare" şi în conducerea naţională a PSD, deputatul de Cluj Horia Nasra speră „să răsară și o speranță pentru PSD Cluj", referindu-se la candidatura lui Vasile Dâncu la Primăria Cluj-Napoca. „Toată organizația ar susține această candidatură”, este convins Nasra.

Deputatul susține că a sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc și cu PNL Cluj.

„Vasile Dâncu poate fi unul dintre candidații PSD-ului pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca. Pe Dâncu îl recomandă experiența, noua funcție politică, chiar are multe atuuri. Sunt sigur că ar avea șanse serioase să-l învingă pe Emil Boc la alegeri”, a declarat Horia Nasra pentru ZIUA de CLUJ.

Reamintim că sociologul Vasile Dâncu (58 de ani), a fost propus de liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al partidului, iar Comitetul Executiv Naţional a validat această solicitare. Ciolacu a mai spus că au fost 48 de voturi pentru Vasile Dâncu și doar unul împotriva numirii acestuia.

Comenteaza