Hoandră: Dragnea să se uite în oglindă. Nu Iohannis bea șampanie și tăia porci cu statul-paralel

Hoandră: Dragnea să se uite în oglindă. Nu Iohannis bea șampanie și tăia porci cu statul-paralel
Liviu Dragnea declanșează o luptă împotriva lui însuși când vorbește despre statul-paralel, este de părere realizatorul Realitatea TV Octavian Hoandră, subliniind că este ”jalnică” încercarea liderului social-democrat de a-l include pe președintele Klaus Iohannis într-o paradigmă care nu-i aparține.

"În PSD mai sunt și oameni normali. Cum să ieși în stardă pentru Dragnea care vrea să declanșeze o luptă împotriva sieși. Nu Iohannis bea șampanie de mii de euro sticla cu statul-paralel, nu Iohannis tăia porci cu statul-paralel", a afirmat Hoandră.

PSD, în fibra lui, nu poate fi amăgit să iasă în stradă pentru Liviu Dragnea, a mai spus realizatorul TV.

Iohannis este cel care a "stins mizeria" guvernării de două mandate a lui Traian Băsescu și a protejat România ca în prima funcție în stat să nu apară un alt om inconștient - Victor Ponta, subliniază Octavian Hoandră.

"Președintele nu are nevoie să fie complice cu nicio instituție. Președintele este garantul să nu se sară calul. În România se sare calul de ani de zile. Este un exemplu de atitudine, de comunicare cu exteriorul. Încercarea de a-l include într-o paradigmă care nu-i aparține președintelui este una jalnică", a mai precizat acesta, la Realitatea TV.

 

Comenteaza