Gruparea Cîțu a convocat Biroul Permanent Naţional PNL. Rareș Bogdan: „Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanţe” / Orban s-a opus

Gruparea Cîțu a convocat Biroul Permanent Naţional PNL. Rareș Bogdan: „Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanţe” / Orban s-a opus
| Foto: realitatea.net

Susţinătorii premierului Florin Cîţu au convocat Biroul Permanent Naţional al PNL în ciuda împotrivirii preşedintelui Ludovic Orban.

Şedinţa BPN PNL va fi miercuri, la ora 10.30, a anunţat, marţi seara, europarlamentarul liberal Rareş Bogdan. Acesta a explicat de ce şedinţa nu a fost convocată de preşedintele Ludovic Orban şi a anunţat că Dan Vîlceanu va fi agreat în forul de conducere al PNL pentru poziţia de ministru de Finanţe în Guvernul Cîţu.

Poza noua 07.08.2018„Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanţe. Pe 22 august vom avea ministru de Finanţe, aşa cum este normal. Ludovic Orban ştie că Guvernul are nevoie de un ministru de Finanţe, a fost chemat să convoace BPN, a ezitat, aşa că am decis să convocăm noi BPN-ul, nu este o luptă în interiorul partidului, este o chestie de responsabilitate”, a explicat Rareş Bogdan.

Şi Florin Cîţu a spus că procedurile au fost respectate şi că preşedintele PNL Ludovic Orban a fost informat.

„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate, nu a fost doar un SMS, a fost şi o discuţie telefonică şi o discuţie faţă în faţă ... Mâine (miercuri, 18 august-n.r) vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a spus prim-ministrul.

Declaraţiile au fost făcute marţi seara, la finalul unei şedinţe la care au participat Florin Cîţu şi susţinătorii săi din PNL.

Comenteaza