Giurgiu vrea să lucreze o zi pe săptămână la primărie

Giurgiu vrea să lucreze o zi pe săptămână la primărie
Giurgiu a luat în serios invitaţia viceprimarului Radu Moisin, de a lucra voluntar la primărie.

Deputatul Mircia Giurgiu a luat în serios o declaraţie a viceprimarului Radu Moisin, prin care era invitat să muncească voluntar la primărie.

"Miercuri la 9.00 merg la primărie. Am fost invitat, mă duc să muncesc voluntar. Nu ştiu unde, sper să mi se dea un birou, dacă nu, stau în picioare. Mă voi ocupa de avizele de construcţie, dar şi de probleme sociale", a declarat astăzi deputatul, precizând că va merge la primărie o zi pe săptămână, pe durata vacanţei parlamentare. "Primăria trebuie să îşi schimbe faţa", a mai afirmat Giurgiu.

Giurgiu a propus acum o săptămână Primăriei Cluj-Napoca să creeze un singur ghişeu de unde să fie obţinute toate avizele pentru construirea unei case. În prezent, construirea unei case poate fi o adevărată aventură în România din cauza birocraţiei la obţinerea avizelor necesare pentru demararea construcţiei, iar o persoană trebuie să aştepte aproape un an pentru toate avizele.

Viceprimarul Radu Moisin a replicat invitându-l pe Giurgiu să muncească voluntar la primărie, pentru a se ocupa de avize.

Comenteaza