Gigi Becali: „Îmi zicea mama să votez AUR” / „Eu le-am dat sediul”

Gigi Becali: „Îmi zicea mama să votez AUR” / „Eu le-am dat sediul”
| Foto: prosport

În primul său interviu, după aproape jumătate de an, Gigi Becali a vorbit despre scena politică, criza sanitară şi religie.

Despre politică, Becali a spus că mama sa i-a transmis să voteze cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica.

Şi acum m-am bucurat că a câştigat. De ce? Să spun de ce. L-am văzut pe preşedintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm şi vrem să căpătăm experienţă». Preşedintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios. 

Şi AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deştept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă şi facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos”, a afirmat Gigi Becali, potrivit alephnews.ro.

Comenteaza