Gata cu voucherele de vacanță! Un senator anunță că acestea nu se vor mai regăsi în noul buget

Gata cu voucherele de vacanță! Un senator anunță că acestea nu se vor mai regăsi în noul buget
| Foto: berenztravel.com

Senatorul PSD, Radu Oprea a afirmat că are informații că voucherele de vacanță, cu care erau recompensați românii care lucrează la stat, nu vor mai fi acordate în acest an.

Oprea a spus, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD, că este aşteptat premierul Florin Cîţu în Parlament cu bugetul, mai ales că luni social-democraţii au aflat că voucherele de vacanţă nu mai sunt incluse în buget.

„Aşteptăm să vedem dacă premierul Florin Cîţu va veni cu acest buget în Parlament. Avem o certitudine, însă, şi aceasta este că bugetul va fi unul al austerităţii. Astăzi (luni - n.red) am aflat, spre exemplu, informaţia că voucherele de vacanţă nu se vor mai regăsi în viitorul buget. Un domeniu atât de încercat, cum este HoReCa, nu va mai beneficia nici de această posibilitate, ca lucrătorii din România să meargă în România pentru relaxare”, a precizat Radu Oprea, potrivit Mediafax.

Social-democraţii spun că vor veni cu amendamente la buget pe toate temele importante, în conformitate cu bugetul alternativ pe care PSD l-a prezentat.

Comenteaza