Forța Dreptei a devenit oficial partid politic / Adrian Oros, senator de Cluj: „E un partid pentru cei rămași fără opțiune de dreapta”

Forța Dreptei a devenit oficial partid politic / Adrian Oros, senator de Cluj: „E un partid pentru cei rămași fără opțiune de dreapta”
| Foto: Facebook.com/nechitaadrianoros

Forţa Dreptei a devenit, oficial, partid politic, poate primi membri şi să înfiinţeze structuri locale, au anunţat, joi, liderii noii formaţiuni politice, după ce a primit personalitate juridică.

Fostul lider PNL Ludovic Orban şi alţi 16 parlamentari liberali, printre care și clujeanul Adrian Oros, au demisionat din PNL la sfârșitul anului trecut și au pus bazele acestei noi formațiuni politice.

„De astăzi (joi, n.red.)., cei rămași fără opțiune de dreapta, după distrugerea PNL și preluarea lui ostilă în remorca PSD, au la dispoziție o formațiune nouă, care asumă cu curaj valori autentice precum familia, comunitatea, tradiția creștină, patriotismul luminat și vine cu principii și soluții care au adus prosperitate si dezvoltare în democrațiile europene: conservatorism, democrație creștină, dar și liberalismul tradițional românesc.

Dorim să fim o alternativă onestă pentru cei care își iubesc familia, comunitatea și poporul; pentru cei care se trezesc în fiecare dimineață și merg la muncă; pentru cei care își duc în fiecare zi copiii la școală; pentru cei care își plătesc impozitele și taxele; pentru cei care duminica își fac timp să își hrănească și sufletul și să transmită copiilor lor tradițiile creștine; pentru cei care iubesc oamenii și tot ceea ce Dumnezeu a creat!

«Șmecherii», ignoranții, leneșii, extremiștii, oportuniștii și trădătorii au la dispoziție alte opțiuni. Dumnezeu să ne ajute în tot ceea ce vom face în continuare!”, a transmis Oros, pe pagina sa de Facebook.

Fost ministru al Agriculturii în cabinetul Orban 2, Adrian Oros a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pe listele PNL Cluj, unde și-a adjudecat un mandat de senator. El se va ocupa de organizația clujeană a noului partid condus de Ludovic Orban.

Comenteaza