Emil Boc spune că nu va candida la nicio funcţie în PNL, dar îl vede deja pe Cîţu preşedintele partidului

Emil Boc spune că nu va candida la nicio funcţie în PNL, dar îl vede deja pe Cîţu preşedintele partidului

Nu mai este o surpriză faptul că primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, este de partea premierului în lupta pentru şefia PNL. În opinia sa, Florin Cîţu va câștiga alegerile interne de la congresul din 25 septembrie.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că, în opinia sa, Florin Cîţu este "omul care poate duce partidul la nivelul următor", argumentând că acesta "inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare".

"Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat", a declarat Emil Boc, duminică, la finalul Consiliului Naţional al PNL.

Emil Boc a precizat că a discutat cu Florin Cîţu despre proiectele pe care le are în vedere legate de partid. Acesta a subliniat, totodată, că lupta internă din partid va fi câştigată de PNL, întrebat dacă va câştiga Cîţu competiţia la şefia formaţiunii. "Va câştiga această luptă Partidul Naţional Liberal, cu Florin Cîţu preşedinte", a completat liderul PNL. Întrebat la ce funcţie va candida, Boc a spus: "La nicio funcţie", a transmis Agerpres

Vicepreşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a anunţat, duminică, înaintea Consiliului Naţional al PNL în care se vor aproba calendarul alegerilor interne şi detaliile Congresului, că va candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii. Cîţu a afirmat că va câştiga, întrucât nu există altă variantă, iar PNL are nevoie de un suflu nou.

Comenteaza