Emil Boc despre alianța PNL-PSD: "Ne place ori nu, această coaliție livrează" / Ce spune despre candidatura la prezidențiale

Emil Boc despre alianța PNL-PSD: "Ne place ori nu, această coaliție livrează" / Ce spune despre candidatura la prezidențiale
| Foto: Ziua de Cluj

Emil Boc a numărat banii pe care coaliția PNL-PSD i-a trimis la Cluj și a comentat posibilitatea de deveni, în 2024, candidatul unic al celor două partide la Primăria Cluj-Napoca.

"Eu cu PSD candidat comun? Nici nu am visat vreodată în mintea minților mele. Nu am avut și nici nu am așa ceva în vedere. Este total exclus. Nu există în gândurile mele așa ceva și nici nu poate să existe așa ceva", a răspuns ferm Emil Boc.

De asemenea, primarul Clujului a spus că alianța PSD-PNL "livrează".

"Deocamdată această alianță există. Ea nu este până la europarlamentare, este pe perioada mandatului, iar mandatul se termină în decembrie. Europarlamentarele reprezintă un moment fundamental în viața României și a Europei. Nu are legătură cu această coaliție, care livrează.

Ne place, ori nu, această coaliție livrează și când v-am spus doar pentru Cluj, v-am dat câteva exemple: 200 milioane de euro aprobați prin Hotărâre de Guvern pentru exproprieri la centură, 56 milioane de euro exproprieri pentru metrou, 2 miliarde de euro pentru construirea metroului, 1,3 miliarde euro pentru centura metropolitană a Clujului, 600 milioane de euro pentru Spitalul Regional de Urgență, 100 milioane de euro pentru conectarea Clujului la autostradă, 1,1 miliarde euro pentru calea ferată Cluj- Oradea etc. Nu poți să spui că nu livrează (coaliția n.red.) lucruri concrete pentru Cluj", a explicat Emil Boc.

Întrebat dacă ar accepta să candideze anul viitor la alegerile prezidențiale, edilul a fost categoric. 

"Am repetat și o mai spun. Nu mă interesează niciun fel de competiție națională", a spus primarul Clujului.

Emil Boc ocupă poziţia a 3-a în topul încrederii românilor, potrivit unui sondaj recent realizat de INSCOP.

Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, Laura Codruța Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European şi Emil Boc, primarul Clujului, sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor, arată datele sondajului.

Comenteaza