Elena Udrea şi-a botezat fetiţa

Elena Udrea şi-a botezat fetiţa
| Foto: Mediafax

Elena Udrea şi-a botezat fetiţa, vineri, la Mănăstirea Caşin, din Capitală, în ziua când copila a împlinit vârsta de un an.

Fostul ministru a declarat că naşii copilei sunt prieteni vechi, care nu sunt persoane publice şi că la petrecere este invitat şi Traian Băsescu. Fostul ministru Elena Udrea a declarat, înainte de a intra în Mănăstirea Caşin, unde şi-a creştinat fetiţa, pe Eva Maria, că este un moment importnat în viaţa ei, cel mai important după ce a născut.

„E cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut-o fix acum un an, la ora 2 după-amiaza, ora României, de asta am şi stat acasă, ca să aşteptăm momentul când se deschid cerurile pentru ea şi acum să sperăm că la slujbă totul va fi bine pentru ea, nu se va speria, pentru că e destul de mare, nu ştiu dacă acceptă să intre în cristelniţă, o să vedem”, a spus Elena Udrea. 

Udrea a afirmat că rochia fetiţei şi rochia pe care o poartă ea sunt create de un designer român, special pentru acest eveniment. 
 
„Am vrut să fie o prinţesă şi îmi doresc ca toată viaţa ei să fie o prinţesă, să fie sănătoasă, iubită şi să iubească, să fie liniştită şi să fie protejată de Dumnezeu”, a spus Udrea.

Întrebată dacă a sperat la acest moment în timp ce era în închisoare în Costa Rica, Elena Udrea a afirmat că a sperat tot timpul.

„Am sperat tot timpul şi m-am rugat să se întâmple asta şi când nu mai aveam nicio soluţie, s-a întâmplat şi am putut să vin. Am tot aşteptat să o botezăm de atâta timp, dar dacă tot am stat nouă luni am zis să stăm 12 şi să o botezăm de ziua ei. Probabil că aşa a vrut Dumnezeu să o botezăm de ziua ei, astăzi îi rupem şi turta”, a mai spus Elena Udrea.

Potrivit fostului ministru, după slujba de creştinare a micuţei va urma o masă cu prietenii şi familia.

În privinţa naşilor, Elena Udrea a spus că nu sunt persoane cunoscute, ci prieteni vechi.

Întrebată dacă fostul preşedinte Traian Băsescu este invitat la petrecerea ce va urma după botez, Elena Udrea a răspuns afirmativ.

De asemenea, întrebată dacă şi-ar fi dorit ca Alina Bica să fie alături de ea, Udrea a răspuns: „Foarte mult, Alina Bica a văzut-o (pe fetiţă – n.r.) înainte mea”.

Elena Udrea a născut în urmă cu un an, când era în Costa Rica, iar după numai câteva zile după naştere a fost închisă. Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica, la fel ca şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Cele două au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor.

Comenteaza