Elena Udrea, dezvăluiri din închisoare în scandalul Transylvania Smart City: „Grupul de la Cluj avea nevoie ca eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere”

Elena Udrea, dezvăluiri din închisoare în scandalul Transylvania Smart City: „Grupul de la Cluj avea nevoie ca eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere”

Elena Udrea a acordat un interviu din pușcărie pentru Realitatea PLUS. În cadrul acestui interviu ea a vorbit despre mega-proiectul imobiliar Transylvania Smart City, pentru care se luptă două grupări de oameni de afaceri din Cluj bine conectate la mediul politic și de intelligence.

Fostul ministru al Turismului a făcut mai multe afirmații interesante pe marginea luptei pentru controlul asupra proiectului imobiliar Transylvania Smart City (TSC).

„Soțul meu, partenerul meu, tatăl fetiței mele este principalul acționar al acestui proiect. La vremea aceea nu voiam să se asocieze cu numele meu. Arestarea mea a avut că obiectiv dorința lui Kovesi de a păstra acel dosar, de a rămâne intact, are și ea o condamnare. 2 - Grupul de la Cluj avea nevoie că eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere. Grupul de la Cluj conduce Justiția poate e mult spus. Florian Coldea, Ioan Rus, Nelu Varga, Vasile Dîncu și sigur, acum domnul ministru Grindeanu. Grupul de la Cluj rămâne statornic, cu George Maior.

Grupul de la Cluj influențează Justiția prin Kovesi la nivel național și la nivel local prin oamenii pe care i-au pus. Există astăzi în Justiție două zone, două tabere, unii patrioți care lupta pentru suveranitatea României, oameni care încearcă să blocheze acest asalt care vine dinspre Burxelles. Se încearcă afectarea suveranității naționale prin desființarea Constituției.

Există acești judecători care încearcă să apere și să țină Justiția conform Constițuiei și există gruparea Hastag pe care o vedeți că se implică și are opinii împotriva clasei politice din România și care susține același plan cu Kovesi. Gruparea îl are că vârf de lance pe Kovesi și Macovei. Și pe Prună”, a declarat Udrea, potrivit realitatea.net.

Foști miniștri, oameni de televiziune și afaceriști controversați întră în proiectul imobiliar de la Cluj al Elenei Udrea

Cel mai mare proiect imobiliar din România, Transilvania Smart City, și-ar fi schimbat acționariatul.

Consorțiului PHG, condus de Maricel Păcuraru (patronul postului Realitatea Plus), ar fi devenit partener al TSC, reprezentat de Adrian Alexandrov (partenerul Elenei Udrea, cu care are un copil) și Adrian Gurzău (finul Elenei Udrea).

În urma semnării contractului, managementul proiectului TSC ar urma să fie asigurat de Paul Păcuraru, Miron Mitrea (fost ministru al transporturilor în guvernul Năstase) și un Consiliul de Administrație format din șapte membri: Adrian Alexandrov, Adrian Gurzău, Cecilia Petrovan, Bobby Păunescu, Cozmin Gușă, Gabriel Oprea (fost ministru al Apărării Naționale și fost ministru al Afacerilor Interne) și Iulian Horneț.

Elena Udrea este acum în închisoare, după condamnare definitivă din dosarul Gala Bute.

Comenteaza