După excluderea din AUR, senatoarea Șoșoacă lovește din nou! „Oamenii sunt cu mine” / „Poate mă vedeți în fruntea țării”

După excluderea din AUR, senatoarea Șoșoacă lovește din nou! „Oamenii sunt cu mine” / „Poate mă vedeți în fruntea țării”
| Foto: impact.ro

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă vrea să mai convingă șase colegi din Senatul României, alături de care să formeze un grup.

După ce a fost exclusă din AUR, Diana Șoșoacă are o nouă idee, pentru a crea un grup în Parlament. „Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic, care militează strict pentru adevărul nealterat, un adevăr care a deranjat toate instituțiile statului, toți corupții din sistem. E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine.

În PNR există democrație, fiecare acționează după cum consideră. Cea mai mare parte din AUR sunt susținătorii mei, ce concurență să devin eu? Oamenii sunt cu mine. Dacă voiam să iau puterea în AUR, o luam și puneam condiții. Și eu puteam să obțin funcții. Poate mă vedeți în fruntea țării. Eu voi apărea în continuare ca senator Diana Ionavovici Șoșoacă. Eu sunt eu”, a spus senatoarea, potrivit Europa Liberă.

Conducerea AUR a anunțat, în urmă cu câteva zile, printr-un comunicat de presă, că Diana Șoșoacă a fost dată afară din partid deoarece a refuzat să acționeze, în Parlament, dar și în spațiul public, conform strategiei stabilite de grupul senatorial.

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă susține că excluderea sa din AUR a pornit de la un scandal legat de bani, conducerea centrală cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

 

 

Comenteaza