Dragnea: Nu m-am gândit să demisionez

Dragnea: Nu m-am gândit să demisionez
Comitetul Executiv al PSD a votat luni retragerea sprijinului politic acordat Guvernului Tudose, premierul Mihai Tudose anunţând în consecinţă că îşi va depune mandatul.

Liviu Dragnea: Nu cred că preşedintele este fericit, dar cred că va respecta Constituţia

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, răspunzând la o întrebare legată de posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să nu mai numească un premier PSD, că probabil preşedintele nu este fericit de situaţia actuală, dar crede că va respecta majoritatea parlamentară.

Liviu Dragnea: Nu voi face nicio propunere de premier. Voi vota şi îmi voi asuma după ce se discută

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că nu va propune marţi, în şedinţa CEx PSD, niciun nume pentru funcţia de premier, dar după discuţii va vota şi îşi va asuma votul.

Liviu Dragnea susţine declaraţii după CEX 

- A fost o discuţie lungă, serioasă, cu foarte multe lucruri spuse chiar profunde.

- Mâine vom face propuneri de nominalizare, astfel încât să nu vem motive să ajungem în aceeaşi sitiaţie. Concluzia generală a fost că nu se mai poate continua aşa pentru că e o stare conflictuală între partid şi Guvern şi chiar în interiorul Guvernului.

- Se pare că am mână foarte proastă şi nu numai în ceea ce priveşte numele de premieri, ci şi în alte zece cazuri. Le-am zis colegilor mei că nu voi face nicio propunere. Mâine nu voi face nicio propunere. Le-am spus că stăm la CEx până iese fumul alb.

- Sigur vor fi mai multe variante în discuţie. Fiecare variantă va fi întoarsă pe toate părţile.

- Despre Iohannis: Trebuie să fiu realist şi corect şi să spun că Iohannis nu e fericit de situaţia în care am ajuns, dar cred că va respecta Constituţia.

- Vom garanta că nu vom mai ajunge în această situaţie.

- S-a discutat şi subiectul Carmen Dan. A vorbit şi Carmen Dan dar şi Mihai Tudose. S-a discutat despre cum a fost gestionat acest subiect. CEx va decide dacă Dan va rămâne ministru în următorul guvern

- Despre demisie: Nu m-am gândit să demisionez

- Despre relaţia cu Tudose: Sunt sigur că voi avea cu Mihai Tudose exact relaţia pe care am avut-o înainte de a ajunge premier. Colegilor mei le-am spus despre un personaj veninos din instituţie care face mult rău

 

Comenteaza