Dragnea, din nou la spital. Când scoate PSD lista pentru europarlamentare

Dragnea, din nou la spital. Când scoate PSD lista pentru europarlamentare

Lista candidaților la europarlamentare din partea Partidului Social Democrat ar urma să se fie stabilită luni, după ce ședinta a fost amânată din cauza internării lui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte luni, de la ora 12.30, la Parlamentul, pe ordinea de zi figurând stabilirea listei candidaţilor la europarlamentare. Şedinţa a fost amânată, săptămâna trecută, din cauza internării lui Liviu Dragnea.

Însă, liderul PSD a ajuns din nou la spital, după o criză de spate. A avut nevoie de infiltraţii atât sâmbătă seară cât şi duminică dimineaţă. Anunţul a fost făcut de secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu în cadrul şedinţei de lucru din Brasov care a ţinut să precizeze că în mod cert președintele PSD va fi prezent la şedinţa Comitetului Executiv Naţional de luni, scrie realitatea.net

"Ar fi trebuit să participe astăzi şi Liviu Dragnea la această întâlnire. Aseară a avut iarăşi o problemă de sănătate. Medicii au insistat şi aseară a fost câteva ore internat. A făcut câteva injecţii. A urmat procedura medicală, sperăm ca totul să fie bine pentru că mâine avem o ședință foarte importantă", a declarat Codrin Ștefănescu.

"Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltrații şi terapie adiţională nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operație, așa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Ștefănescu.

Liviu Dragnea fusese externat miercuri seară după cinci zile de spitalizare. 

Potrivit Mediafax, pe locurile eligibile de pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare, din partea PSD, s-ar regăsi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, liderul eurodeputaţilor social-democraţi, Dan Nica, europarllamentarul Ioan Mircea Paşcu, Maria Grapini, fostul ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ministrul pentru Relaţia cu Românii de Preturindeni, Natalia Intotero, Bprecum şi europarlamentarii Gabriela Zoană şi Claudia Ţapardel.

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru a anunţat că a decis să îşi retragă candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European, „în urma unei evaluări personale şi a discuţiilor cu familia”.

Comenteaza