Video Discurs DUR al şefului județului Cluj: „Partidele fac aceleași lucruri de 30 de ani și așteaptă rezultate diferite”

Discurs DUR al şefului județului Cluj: „Partidele fac aceleași lucruri de 30 de ani și așteaptă rezultate diferite”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Alin Tișe a afirmat, la ZIUA LIVE, că partidele politice au același comportament de 30 de ani și își doresc să aibă rezultate diferite, lucru care nu se va putea întâmpla niciodată.

 „30 de ani de politică ipocrită la nivelul țării, asta a adus la ceea ce suntem astăzi. România a ajuns la un nivel de netolerat, nu mai putem continua în acest mod cu aceste partide. Partidele fac aceleași lucruri de 30 de ani și așteaptă rezultate diferite, dar niciodată nu se va întâmpla asta.

Această normalizare de care tot vorbim, nu presupune decât să acceptăm și să respectăm câteva lucruri simple pe care trebuie să le facem. Normalizarea țării cu oameni care au păreri, care pot să ia decizii, să aibă opinii, să nu se teamă că nu vor mai ajunge pe anumite liste”, a declarat la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Liderul CJ Cluj susține că de-a lungul anilor, partidele, de cele mai multe ori, au ajuns captive la câte o gașcă care a pus mâna pe conducerea lor și au făcut ce au vrut. „Ajungi să te întrebi de ce oamenii nu mai au încredere în aceste partide și în oamenii politici, păi astea sunt motivele.

Această ipocrizie dusă la maximum, această atitudine de a impune oamenilor ce nu poți tu să respecți. Sunt măsuri guvernamentale pe care le transmit miniștrii către teritoriu, de unde ne dăm seama că ei nu cunosc absolut deloc mecanismul de funcționare, iar acestea nu pot fi aplicate”, a explicat Tișe.

Comenteaza