Diana Șoșoacă: „Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”

Diana Șoșoacă: „Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”
| Foto: captură video de la protestul din Cluj

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a afirmat că, în Cluj-Napoca, sunt cele mai dure restricții din țară, dintre localitățile conduse de liberali.

Datorită deselor sale peregrinări, avocata a constatat că cele mai dure restricţii sunt în localităţile conduse de USR, iar în cele conduse de PNL măsurile restrictive sunt ceva mai relaxate. Singura excepţie de la această regulă este Clujul, la a cărui conducere se află penelistul Emil Boc, unde măsurile restrictive sunt deosebit de aspre.

„Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc (PNL – n. red.) face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii.

Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. Poliţiştii şi jandarmii mă iau în braţe şi mă pupă. Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii. E liber în sate, în comune”, a precizat senatoarea, potrivit romaniatv.net.

Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul, este de părere senatoarea Diana Şoşoacă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza