Diana Șoșoacă "lovește" din nou. A postat pe Facebook un mesaj fals de susținere din partea lui Donald Trump!

Diana Șoșoacă "lovește" din nou. A postat pe Facebook un mesaj fals de susținere din partea lui Donald Trump!
| Foto: Facebook

Postarea a stârnit numeroase reacții: unele ironice, altele de susținere.  Contul de Twitter al lui Donald Trump a fost suspendat în ianuarie.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR în urmă cu două zile. Postarea sa de pe Facebook, în care sugerează că fostul președinte american își arată regretul pentru ce i s-a întâmplat, a stârnit numeroase reacții:

"Doamna, cei care nu suntem chiar picati in bila stim ca Trump are conturile de social media blocate de cel putin o luna. Ori v-a fraierit cineva, ori vreti sa ne fraieriti pe noi cu un fals!"

"Va stimez și va doresc multa sănătate santeti minunata!"

"E adevărat ca sunteți un pic exuberanta și nu va puteați incadra în peisajul politic, constituit din" oamenii culți", a căror principală ocupație este aceea de a veghea asupra binelui acestei tari de 30 de ani încoace. Nu se poate ca cineva sa nu fie deacord cu ei căci va fi exclus și nu ma refer la purtarea măștii sau organizarea unei petreceri acestea sunt lucruri mult prea mici."

„Nenică, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreți și de la Chuck Norris, Băsescu și Vadim Tudor același mesaj? Mintenaș”, a scris un alt utilizator. „Tovarășu Ceaușescu n-a postat nimic pe Twitter?”,  sunt câteva dintre reacțiile la postarea senatoarei. 

Comenteaza