Scandal marca AUR la Cotroceni: Diana Şoşoacă refuză testarea COVID pentru a putea participa la consultările cu preşedintele

Scandal marca AUR la Cotroceni: Diana Şoşoacă refuză testarea COVID pentru a putea participa la consultările cu preşedintele
| Foto: Romania TV

Diana Șoșoașcă, parlamentar AUR, at trebui să participe astăzi la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. Aceasta susține că nu știa de obligativitatea efectuării unui test Covid-19 şi refuză categoric testarea.

Luni, 14 decembrie, au fost programate consultările dintre președintele Klaus Iohannis și liderii partidelor parlamentare, în vederea desemnării candidatului pentru funcția de prim-ministru. Din delegaţia AUR face parte George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tanasă și Diana Şoşoacă.

 „Nu mă poate nimeni obliga să-l fac”, a spus Diana Șoșoașcă, cu privire la testul pentru COVID-19 pe care ar trebui să îl facă toţi cei care vor lua parte la consultările dintre președintele Klaus Iohannis și liderii partidelor parlamentare. 

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine.

Iar domnul președinte Iohannis să facă cosultările online dacă se teme. Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, a spus parlamentarul Diana Șoșoașcă, la România TV.

 

Comenteaza