Derapaj verbal la adresa ministrului clujean al Agriculturii. Ce a spus liderul AUR, George Simion

Derapaj verbal la adresa ministrului clujean al Agriculturii. Ce a spus liderul AUR, George Simion
| Foto: digi24.ro

Lliderul AUR, George Simion, a spus despre ministrul Agriculturii, Adrian Oros, că este „de porc” la dezbaterea moţiunii simple din plenul Camerei Deputaţilor.

„E vreo problemă? Nu cred că e nicio problemă în afară de această moţiune şi acest ministru care vrea să distrugă agricultura, care vrea să distrugă micul producător, care vrea să distrugă zootehnia în România, care vrea să distrugă creşterea de cereale. (...) Este penibil se se întâmplă în Parlamentul României, la nivel de democraţie", a afirmat Simion, potrivit Agerpres.

El a reclamat cu acest prilej faptul că din 27 ianuarie parlamentarii din grupul AUR "n-au mai putut depune nicio interpelare parlamentară, pentru că au fost vacanţe, a fost "15 martie, alte blaturi" între parlamentari.

„Da, suntem la moţiune, dar dacă nu avem pârghii parlamentare, nu ne daţi microfonul, unde vreţi să le transmitem? Da, o să mergem în stradă, pentru că nu ne lăsaţi alte opţiuni la îndemână. (...) Ne împingeţi cu asemenea gesturi în afara ecuaţiei parlamentare şi nu este bine", a spus liderul AUR.

George Simion a mai susţinut că "pesta porcină n-a fost împiedicată în niciun fel" şi a anunţat că va ieşi în stradă alături de cei care protestează împotriva restricţiilor.

„Pentru domnul ministru al Agriculturii, ce să zic? E de porc. Ori că se limitează la 5 sau la 6 numărul de porci, pentru gospodării, pentru micul producători nu e normal. (....) Pesta porcină n-a fost împiedicată în niciun fel. (...) Suntem de partea românilor şi aseară în multe oraşe din ţară români liberi au ieşit în stradă pentru că suportă restricţiile în starea de alertă. (...)

Acolo ne ducem şi noi acum, să protestăm în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în faţa prefecturilor din toată ţara, pentru că nu acceptaţi democraţia, că nu acceptaţi dialogul şi pentru că voi sunteţi adevăraţii extremişti. Ăsta este virusul care a făcut cel mai mult rău în România în ultimii 31 de ani - felul în care aţi condus totalitar, antidemocratic de pe aceste bănci, fotolii moi, România. (...) Românii nu sunt de acord cu aceste restricţii absurde, inutile, care nu vor împiedica creşterea cazurilor de virus", a mai afirmat Simion. 

loading...
Comenteaza